IQads – platforma dedicată industriilor de comunicare și creative

Cea de-a IX-a ediție team ADventure s-a bucurat de o mare vizibilitate în mediul online și a reușit să se facă auzită și remarcată în rândul studenților atât prin intermediul afișelor, cât și prin comunicatele de presă distribuite de partenerii media.

IQads a răspuns pozitiv și anul acesta invitației noastre, acceptând să contribuie la buna promovare a proiectului în calitate de partener media. Pe tot parcursul proiectului s-au remarcat prin promptitudinea răspunsurilor și a acțiunilor, comunicatele de presă fiind distribuite la un interval foarte scurt de timp din momentul primirii. De asemenea, persoana de legătură a contribuit la crearea și menținerea unei bune relații profesionale!

Pentru a vă crea o imagine mai exactă despre cei de la IQads, îi puteți vizita pe site-ul lor, platformă dedicată industriilor de comunicare și creative, în care activează cea mai mare comunitate creativă din Romania: profesioniști, freelanceri, aspiranți și admiratori. Dintre direcțiile de dezvoltare și activare a creativității se numără publishing (content premium despre industria creativă, la intersecția dintre advertising, marketing, creativitate, artă și cultură) evenimente (Cupele Agentiilor / Premiile FIBRA / Seria SMARK KnowHow) și hub creativ (plaforma TheCreator pentru competiții premium de branded user generated content).

Audiența lor este formată din profesionistii, brand-aware, admiratori și entuziasti, cu un număr de peste 100,000 de vizitatori unici pe lună în 2016. Noi spunem că numerele vorbesc de la sine.

Așadar, încurajăm orice doritor să apeleze la serviciile celor de la IQads. Noi ne-am bucurat de acest parteneriat și în cadrul celei de-a IX-a ediții team ADventure, serviciile fiind la același stardard de profesionalism de care am avut parte și la alte proiecte și ediții!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s