Încotro îndreptăm mulțumirile după team ADventure?

Deoarece team ADventure este despre publicitate, ne dorim ca de la o ediție la alta să aducem alături noi agenții din domeniu, dar și specialiștii care se află în spatele lor.

Astfel, ediția aceasta am început o frumoasă colaborare cu cei de la Încotro, o „agenție proaspătă, frământată cu grijă” din Iași. Relativ nouă pe piața locală, este recunoscută pentru calitatea serviciilor pe care le oferă. Fiecare idee născocită este marcată deopotrivă de creativitate, dar și de spirit strategic, toate acestea datorându-se celor două reprezentante ale agenției care pun foarte multă pasiune în ceea ce fac.

Colaborarea cu Încotro a fost de bun augur, căci Oana Năvodaru, Creative Director, și-a adus timp de o lună aportul în calitate de mentor pe unul dintre cele trei studii de caz, iar Maria Bogus, Advertising Manager, a răspuns pozitiv invitației noastre de a fi unul dintre membrii juriului în cadrul Galei team ADventure.

De asemenea, tot în cadrul Galei, reprezentantele Încotro au oferit un premiu surpriză uneia dintre echipele concurente, având aceeași valoare ca cel oferit de firma parteneră. Cei doi membri ai echipei care s-au bucurat de această surpriză sunt și fericiții câștigători care vor face un stagiu de practică în această primăvară în cadrul agenției, motiv pentru care le urăm mult succes!


Mulțumim încă o dată pentru tot sprijinul acordat pe parcursul celei de-a IX-a ediții team ADventure! Mult spor în activitate și cât mai multe idei creative!

1-129

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s