Creativitatea are gust de teamADventure 

Când faci lucrurile cu drag nici nu știi când trece timpul, iar membrii echipei au simțit acest lucru din plin, căci lucrează la acest proiect încă din luna mai. Și ce crezi? Au mereu forțe proaspete, iar lipsa de creativitate nu își are rostul aici. De fapt, dacă stau și mă gândesc mai bine, creativitatea nici nu merită asociată cu o „lipsă”. La noi, acest cuvânt este o resursă inepuizabilă de idei.

Ce își propune echipa cu numărul 10? Să aducă elemente pe care tu deja le cunoști și să le asamblați în moduri unice, împreună. Iar pentru că numărul zece are conotații perfecționiste în materie de notare, promitem să fim la nivelul așteptărilor voastre, adică de 10.

Că tot am vorbit de echipă, hai să îți fac cunoștință cu ea! Suntem 12 spirite creative sau strategice, din trei tărâmuri diferite. Tărâmuri, departamente, cum vrei tu să le spui. Se pare că balonul portocaliu, cu aer cald, a luat-o iar din loc, umblând neobosit în căutare de oameni dornici de aventură.

Din tărâmul PR sau mai bine spus locul unde CREATIVITATEA este la ea acasă, au urcat în balon: Elena, Claudia, Oana și Ioana. Fetele au un instrument special care măsoară corectitudinea textelor. Să nu te mire textele extraordinar de bine scrise și cu acel „je ne sais quoi”, care te face să citești până la ultimul enunț cu sufletul la gură. Omul din spatele jocurilor de culori este Blaze, cel care lucrează la înfățișarea proiectului. Să îți spunem un secret, imaginea de anul acesta te duce cu gândul la primăvară, anotimpul inovării și al ideilor creative. Două anotimpuri în unul, primăvară în suflet și toamnă în jur, datorită teamADventure.

Să mergem mai departe, și iată că balonul a făcut o oprire într-un loc călduros și cu siguranță nu din cauza anotimpului, ci datorită oamenilor. Din departamentul HR (Resurse Umane) au urcat Ciprian și Oxana. Ei vor avea grijă de tine pe tot parcursul proiectului. Stai liniștit, cu ei nu vei fi în niciun moment stresat.

Cea de-a treia oprire a balonului a fost în departamentul de FR (Strângere de Fonduri). Aici se vorbea necontenit despre contracte, sponsorizări și beneficii. Cele care au avut curaj să pășească în balon sunt: Roxana, Claudia, Francesca și Andreea. Ele muncesc din zori și până în seară să „adune” cât mai multe sponsorizări, pentru ca tu să te bucuri de tot confortul necesar. Anul acesta s-au întrecut pe ele, dar te lăsăm să afli singur asta.

Am omis să îți spun, că în tot acest timp, balonul team ADventure a fost cârmuit, altfel nu ar fi putut ajunge pe atâtea tărâmuri, luând toți acești oameni potriviți! Coordonează mișcările balonului și totodată cea de-a X-a ediție, Gabriela. Ea va avea grijă ca experiența ta team ADventure să fie una notabilă, pentru că studenția nu este doar despre frenezia momentului, ci și despre ce faci constructiv pentru cariera ta.

Însă drumul balonului nu s-a oprit aici. Se spune că în perioada următoare va opri în rândul studenților, recrutându-i pe cei mai aventuroși. Dacă vezi balonul portocaliu, ce zici, te îmbarci?

Dăm undă verde la…CREATIVITATE!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s