A zis cineva Lansare?

capture-20171009-112815E octombrie. E toamnă de mult. Cum timpul nu ezită să ne surprindă, iată-ne în cea de-a doua lună a acestui anotimp. Luna octombrie ne găsește cu multe emoții, atât datorită evenimentelor noastre, cât și datorită faptului că reprezintă un nou început pentru mulți dintre noi.

Printre frunzele căzute pe jos, soarele care nu se mai arată atât de voios și vremea care nu mai vrea să țină cu noi, îmi permit să vă spun că „mult a fost, puțin mai este” până când dăm startul celei de-a X-a ediții team ADventure! Mă gândesc că timpul e prea viclean cu noi, asftel încât a trecut neobservabil printre membrii echipei. Totuși, în ultimele luni, proiectul s-a conturat neașteptat de frumos, asta doar pentru că echipa cu numărul 10 a muncit necontenit. După atâtea telefoane, întâlniri și e-mailuri, vă anunțăm cu mare drag că dăm startul evenimentelor team ADventure.

Primul dintre acestea, Lansarea, va avea loc joi, 12 octombrie, ora 20:00 în Amfiteatrul D3, corpul D al Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Curioși de ce se va întâmpla acolo? Vă dau doar câteva ponturi. În primul rând, vom afla mai multe depre tot ce presupune proiectul, despre etapele acestuia și despre oportunitățile de care puteți beneficia în urma participării voastre. Un alt aspect, la fel de important, va fi faptul că vom afla cei trei parteneri ai Festivalului Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice, dar și cine sunt mentorii care vor ghida echipele participante.

Dacă v-am făcut curioși, vă dăm întâlnire joi la ora 20:00 în Amfiteatrul D3!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s