Lansarea team ADventure X

Seara de 12 octombrie se rezumă doar la câteva cuvinte: Lansarea team ADventure X. Emoționați, curioși, confuzi, studenții au intrat rând pe rând în Amfiteatrul D3, pregătiți să afle cât mai multe despre acest proiect.

Începând de la studenți, echipa de organizare, membri și foști membri ai asociației, profesori, mentori și reprezentanți ai firmelor partenere, toți au fost puși față în față cu ceea ce înseamnă această aventură. Pas cu pas proiectul a început să prindă contur în ochii celor interesați, coordonatorul oferind toate detaliile necesare pentru a-l înțelege cât mai bine.

Într-o aventură nu suntem pregătiți de înainte cu un plan al evenimentelor ce se vor întâmpla, însă asta nu îi ia din frumusețe. team ADventure este la fel, este o acțiune îndrăzneață a celor care vor să parcurgă acest drum, iar cei de la Lansare au început deja să înainteze pe această cale. Discursurile mentorilor, cât și ale partenerilor au transmis încredere viitorilor participanți și entuziasm față de ceea ce urmează să se întâmple. Totuși, seara nu s-a rezumat doar la atât. Domnii profesori au adus o viziune academică asupra acestui concurs, iar foștii participanți și organizatori au venit cu perspective proprii asupra acestei experiențe. Toate astea au reușit să facă o imagine a ceea ce înseamnă team ADventure: strategie, creativitate, muncă, bucurie, experiență.

Aflați acum, după ce s-a terminat Lansarea, nu putem spune decât că un pic de curaj te poate duce la niște rezultate foarte frumoase. Înscrierile sunt următoarea etapă a acestei aventuri, iar cele mai bune experiențe ale concursului abia acum urmează să se întâmple. Fii și tu o parte din această călătorie! Înscrie-te aici: https://goo.gl/epbSo2

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s