Ramada Iași City Center la team Adventure, ediția a X-a

  Hotelul Ramada este situat într-o zonă centrală, mai exact la kilometrul 0 al orașului, chiar lângă Complexul Comercial Palas Mall, permițând atingerea facilă a oricărui punct de interes. De la Gară, Aeroport și până la principalele obiective turistice ale Iașului, toate sunt în proximitatea sa, amplasamentul hotelului dovedindu-se a fi unul ideal.

  Nu doar locația este unul dintre punctele sale forte, ci și arhitectura sa modernă ce se îmbină perfect cu zona comercială constituie un element diferențiator. Încă de la intrare, se remarcă profesionalismul și dedicarea personalului bine pregătit, care oferă atenție oricărei persoane care le trece pragul, fie el oaspete sau participant la una din conferințele organizate în incinta hotelului. Cele cinci săli de conferință, modern echipate și cu capacitate de la 15 până la 120 de locuri, se dovedesc a fi locul ideal atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru diferite workshop-uri.

  Cât despre oaspeți, se spune despre ei că sunt ca regii peste împărăția lor: tratați cu respect și cu zâmbetul pe buze, de un personal amabil omniprezent, la dispoziția oaspeților 24/24. Personalul prompt, precum și diversitatea și multitudinea camerelor fac casă bună la Ramada, la propriu vorbind, întrucât poți alege, din cele cinci tipuri de camere, pe cea potrivită nevoilor tale: Twin, Matrimoniale, Junior Suite, Senior Suite, DeLuxe Suite.

  Cei doi speakeri din București, Ioana Dobrinescu și Teodora Migdalovici, au avut parte de o experiență de-a dreptul perfectă la Iași datorită colaborării noastre cu Hotel Ramada. Noaptea dinaintea Conferinței team ADventure, le-a găsit pe cele două odihnindu-se în camere spațioase și elegant amenajate unde confortul primează. În dimineața Conferinței, micul-dejun inclus le-a oferit energia necesară celor două pentru o zi pe cât de frumoasă, pe atât de solicitantă. Mărturiile celor doi speakeri ne-au depășit așteptările în ceea ce privește hotelul, de aceea vă recomandăm cu drag cazarea la Hotel Ramada. Noi am ales pentru speakerii noștri ce e mai bun și nu am dat greș, tu ce alegi pentru tine?

  Mulțumim Hotel Ramada Iași City Center pentru această frumoasă colaborare și pentru tot sprijinul acordat Conferinței din cadrul proiectului team ADventure, ediția a X-a, la care ați contribuit în mare măsură spre a o face de 10!

 

23772119_1901796809848594_2048493198_n

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s