8 luni de ADventură

   Acum 8 luni luase naștere echipa team ADventure, ediția a X-a. 12 oameni entuziaști se pregăteau să urce în balonul cu aer cald pentru a începe o călătorie plină de întâmplări și experiențe de neuitat.

 De-a lungul verii echipa a muncit pentru a porni anul universitar în forță. Așa s-a ajuns la momentul Lansării, perioada de înscrieri, Conferința, iar acum, pentru a termina ediția de 10, urmează Gala. Moment propice pentru a ne aduce în prim plan eforturile participanților, mentorilor, dar și a echipei de organizare deopotrivă, ultimul eveniment team ADventure așteaptă cât mai multe persoane joi, 23 noiembrie, în Sala Mozart de la Palas Congres Hall.

  Cele nouă echipe își vor prezenta campaniile de promovare la care au lucrat în ultima lună cu ajutorul mentorilor: Ștefan Negoiță, Raluca Gavrilescu și Maria Robu. Juriul format din profesori și specialiști din domeniu va analiza fiecare strategie și va oferi un feedback constructiv pentru a rămâne la final cu informații diverse și utile. Partenerii anului 10, Cuptorul Moldovencei, College Bar&Grill și Imprima3D, își vor alege fiecare strategia care îi va convinge de eficiența și inovația ei, echipele câștigătoare bucurându-se de premiul în valoare de 900 de RON.

  Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice unește oamenii, le oferă experiențe demne de amintit și învață oamenii ce însemnă o campanie de promovare pentru un client al pieței ieșene. Dintr-un astfel de proiect oamenii cresc, se dezvoltă atât pe plan profesional, cât și personal și reușesc să își depășească limitele!

 Vino și tu la Gala team ADventure, ediția a X-a și bifează împreună cu noi ultimul eveniment al proiectului. Te așteptăm joi, 23 noiembrie, în Sala Mozart de la Palas Congress Hall!

23561869_1524379754264860_3446330706066077604_n

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s