team ADventure cu arome de Jasoom Cafe

  Ce dimineață frumoasă avem atunci când ne trezim cu micul dejun la pat alături de o cafea cu miros puternic și îmbietor! Nimic nu poate face ziua să înceapă mai bine ca acest lucru. Și cum gustul cafelei este cel mai important aspect, Jasoom s-a asigurat, pe tot parcursul Conferinței, că participanții se bucură și savurează o cafea autentică, naturală, din boabe perfect măcinate, aduse de pe plantațiile Americii de Sud.

 Cu o poveste fascinantă despre cafeaua pe care o prepară, aceștia încântă papilele gustative ale ieșenilor cu rețete noi, pe care le pregătesc cu măiestrie. Și, cum lucrurile bune întotdeauna vin la pachet, Jasoom Cafe oferă posibilitatea clienților de a-şi comanda cafeaua preferată, proaspăt pregătită, direct acasă, la birou sau oriunde dorește, transportul fiind gratuit. Așa cum singuri marturisesc: „Fericirea se găsește într-o picătură de cafea!”, sau mai bine spus, în fiecare ceașcă de cafea savurată la Jasoom.

  Pentru noi, fericirea participanților și a concurenților este primordială, așa că, în cadrul celor două evenimente team ADventure, ediția a X-a, Jasoom a fost prezent pentru a vă pregăti cafeaua energizantă de dimineață, cafeaua de relaxare din pauza de la amiază și cafeaua care te ține încă fresh după o zi plină. Așa cum ingredientele cafelei trebuie să fie de cea mai bună calitate, așa și ingredientele folosite în pregătirea Conferinței și Galei au trebuit să fie de aceeași finețe și rafinament.

  Voia bună și zâmbetul de dimineață au apărut pe chipul fiecărui participant la evenimente, iar mulțumirile din partea celei de-a X-a ediții team ADventure sunt transmise cu aceeași intensitate ca a cafelei Jasoom.

24740608_1749799745325210_1463090315_n

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s