Decembrie cu aromă de La Rosa

Luna decembrie ne duce cu gândul la Moș Crăciun, cadouri, zăpadă, familie, colinde și emoția a ceea ce este și ce urmează să fie în anul care vine. În momentele acestea trebuie să ne răsfățăm, să îi facem pe plac copilului din noi și să ne bucurăm de tot ce avem. 

Cadrul clasic de sărbători se prezintă cam așa: căldură, căni aburinde cu miresme care de care mai parfumate, colinde în surdină, copii și adulți cu zâmbete până la urechi și, bineînțeles, acele dulciuri care fac cu ochiul fiecărui musafir care trece pe lângă ele. Vă imaginați strălucirea din ochii copiilor care se grăbesc să termine masa pentru a-și primi cu nerăbdare desertul? Sau micuța farfurie cu prăjituri care așteaptă să vină Moșul să lase cadourile în Ajun? Ei bine, toate aceste lucruri frumoase au nevoie și de o atenție pe măsură, dar care, din păcate, necesită și timp.

Pentru a vă bucura din plin de fiecare moment petrecut alături de cei dragi, Cofetăria La Rosa este ca un spiriduș venit din atelierul de la Polul Nord și este acolo să vă ofere cele mai gustoase prăjituri pentru zilele reci de decembrie petrecute în spiritul de sărbătoare. Așa cum spun și ei, veți găsi doar „bunătăți pregătite cu dragoste după placul inimii tale”, gata să cucerească fiecare musafir sau să încânte până și cele mai critice papile gustative.

Locul perfect de unde poți cumpăra pentru a-i surprinde pe cei dragi, Cofetăria La Rosa vă așteaptă cu mic cu mare să-i pășiți curioși și pofticioși pragul. Doar este luna cadourilor, nu? Ceva dulce este mereu binevenit ca să mai aducă un zâmbet pe chipul celor de lângă noi!

24294362_1536974956338673_8674672868249117777_n

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s