Tradiția continuă

Privesc cu surprindere spre timpul ce a trecut. Am împlinit un an de când am pășit spre un nou „tărâm”, cel al voluntariatului. Am ajuns în momentul în care acest cuvânt îmi definește jumătate din viață, simțind-mă fericită de alegerea pe care am făcut-o. Sunt bucuroasă că am furat câte puțin prin intermediul implicării mele în fiecare proiect, de la simple task-uri, până la starea pe care trebuie să le-o inspiri oamenilor din jurul tău în etapa de organizare. Am ajuns să cred că, dincolo de task-urile pe care le avem în cadrul unui proiect, stau oamenii, pentru că voluntariatul este cu și despre ei.

În realizarea unui proiect sunt mulți factori care trebuie luați în considerare, unul necesar fiind, din punctul meu de vedere, sala în care acesta va avea loc. De ce zic asta? Pentru că fiecărui eveniment în parte îi este asociată o poveste și un anumit stil, iar sala trebuie să facă parte din context. Fie ea elegantă ori „extrem” de academică, deseori e mai mult decât spațiul pe care îl avem, și anume atmosfera pe care o emană acel loc.

În căutarea sălii, luăm în calcul povestea din spatele fiecărui eveniment în parte. Și de aceea, anul acesta pentru Conferința team ADventure, ne-am gândit că ce loc ar fi mai potrivit decât Muzeul Unirii, unde s-a desfășurat și anul trecut?

Construit în stil neoclasic, este unul din monumentele istorice de mare simbolistică a Iașului. Sala Dublei Alegeri, o încăpere în care predomină eleganța, dar totodată și simplitatea pieselor de mobilier, a fost cadrul potrivit pentru desfășurarea evenimentului nostru.

Astfel, le mulțumim pentru găzduire și le dorim să aducă cât mai multă cultură în viețile studenților și ale ieșenilor!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s