Potrivirea dintre loc și om

Știm cu toții deja zicala conform căreia „omul face locul și nu locul pe om”. Ei bine, noi ne întrebăm, ca un eveniment să fie unul reușit, oare omul și locul nu trebuie să se motiveze reciproc pentru a trasa un contur cu adevărat impresionant?

Noi ca oameni suntem modelați de tot ce înseamnă mediu exterior. Un anumit context parcă ne îndeamnă spre o anumită conduită, iar o anumită atmosferă ne îndeamnă spre anumite așteptări. Organizarea de evenimente ascunde multe aspecte de finețe, detalii care țin de participanți, prezentatori, protocol, chiar și de ambianță. Dacă unele aspecte țin strict de organizatori, altele cântăresc mai greu venind din partea locului în care se desfășoară întreaga activitate.

Pornind de la ce poate face un om pentru loc, dar și locul pentru om, Gala celei de-a X-a ediții team ADventure avea nevoie de acea potrivire perfectă. Și ea s-a găsit. Sala Mozart de la Palas Congress Hall a fost exact ceea ce aveam nevoie. Atmosfera elegantă se potrivea cu aerul de profesionalism al Concursului, iar participanții au putut să își prezinte studiile de caz într-un mediu aparte.

Încă de la intrare se poate remarca stilul simplu, dar totodată cu un aer specific, ce te determină să te aștepți la cele mai frumoase și interesante activități. Atât spațiul primitor, cât și seriozitatea personalului de la Congress Hall satisfac în totalitate dorințele clienților. Suntem siguri că sala s-a potrivit perfect cu evenimentul nostru, sentimentul în urma acestei experiențe fiind unul mai mult decât plăcut. Astfel, putem spune că Palas Congress Hall este mai mult decât o simplă locație pentru diferite ocazii. Ea este prilejul care ne oferă cadrul perfect pentru a ne transpune imaginația în realitate.

Mulțumim Palas Congress Hall pentru ceea ce este și ceea ce oferă zi de zi fiecărui client!

25323853_1928569633837978_476308132_n

 

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s