Un oraș inedit, datorită WINK!

logo-wink

Dacă ai mers vreodată la pas prin Iași, sigur ai observat că într-un peisaj monoton, într-o banală stație de autobuz, în autobuze sau pur și simplu în fața unei treceri de pietoni sunt diferite reclame care ies în evidență.

Suntem convinși că, dacă ești genul de persoană care preferă, fie din proprie voință, fie de nevoie, transportul în comun, ți-a fost atrasă privirea de stația de tramvai ceva mai neconvențională, mai atipică față de altele. Poate te-ai întrebat cum, cine și de ce ar realiza o astfel de stație în orașul nostru, răspuns: WINK.

Compania WINK este prezentă pe piața de publicitate „Out of Home” încă din anul 2006 și reprezintă o companie de media publicitară care pune accentul pe administrarea și închirierea spațiului publicitar de media. Principalele elemente de business pe care firma WINK se axează în realizarea publicității pentru diferiți clienți sunt: mobilier urban, retail Advertising, Transport Advertising, Outdoor Advertising prin intermediul cărora aceștia realizează un spațiu ce are un puternic impact la publicul larg.

Așadar, dacă într-o zi ploioasă te-ai adăpostit sub acoperișul unei stații de autobuz precum cea de la Moldova Center, care ilustrează codrul verde de vară și atmosfera de bucurie care te duce automat cu gândul la un grătar copios, sigur ai fost captat de inventivitatea cu care a fost realizată și ți-a descrețit puțin fruntea aducându-ți un zâmbet pe buze. Bineînțeles, nu putem uita de reclamele difuzate în autobuzele din Iași și de cele outdoor din diferitele arii ale orașului.

Dacă ai călătorit cu autobuzul în perioada 16-23 noiembrie sigur ai remarcat anunțurile noastre despre Conferința și Gala team ADventure. Astfel, dorim să mulțumim pe această cale companiei WINK pentru că ne-a oferit oportunitatea de a ne promova evenimentul prin intermediul unei metode ingenioase!

Reclame

Publicat de

team ADventure

Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

Spune-ți părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s